fbpx

Om mig

Den personlige udvikling er min drivkraft

Jeg har en 4-årig Psykoterapeut MPF fra Københavns Gestalt Institut, som er et godkendt og evalueret institut.  Derudover er jeg certificeret StressCoach. Jeg er oprindelig uddannet cand.comm. fra RUC og har i mange år arbejdet med kommunikation, relationer og udvikling af mennesker i mange forskellige sammenhænge og brancher. Både i store danske virksomheder og i teaterbranchen.

Ud over min praksis, har jeg arbejdet som co-terapeut hos TUBA for grupper af unge, der er vokset op med alkoholmisbrug i hjemmet. Jeg underviser unge skuespil-talenter i “Skuespillerens Nærvær” på Holbæk Drama College. Jeg har i et år fulgt sognepræst Lise Traps sorggruppe.

 

Jeg brænder for mit arbejde og det er med stor respekt og empati, at jeg guider og støtter mine klienter på deres personlige rejse. 

Jeg har altid været nysgerrig på andres og min egen udvikling. En drivkraft, jeg bringer med mig ind i terapien.

Jeg holder mig løbende opdateret fagligt via kurser, netværk, supervision og samarbejde med andre inden for faget.

Etik, tavshed og MPF

Som medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF) er du garanteret en terapeut med minimum en fireårig psykoterapeutuddannelse samt en mellemlang eller lang videregående uddannelse, der er relevant for hvervet til at give kvalificeret hjælp og behandling.

Jeg har tavshedspligt, og terapien foregår efter de etiske regler opstillet af Dansk Psykoterapeutforening. Jeg modtager løbende supervision.