Samarbejder, der rækker ud af terapirummet

Referencer & samarbejdspartnere

Psykoterapi favner bredt og begrænser sig ikke til terapirummet. Vi har hver især ansvaret for at skabe det liv, vi ønsker og personlig udvikling kan ske på mange måder. Det kan bruges som fastholdelses- og forebyggelsesstrategi i jeres virksomhed ved f.eks. at tilbyde stresscoaching til medarbejdere. Det kan også være som personlig udvikling for grupper af unge.

Jeg samarbejder løbende med virksomheder og organisationer på projekter, hvor det giver mening at have en kompetence med terapeutisk erfaring og viden om bl.a. gruppe-dynamikker, personligt udtryk, kropsbevidsthed og nærværstræning m.m.

Eksempler på samarbejder

Gruppeforløb for udsatte unge gennem ungeindsatser i kommuner. Sammen med en performancekunstner lærer vi de unge, at udtrykke sig selv og turde stå frem, som de unikke mennesker, de er. De bliver støttet professionelt undervejs i de udfordringer, der opstår i gruppearbejdet. De unge erfarer at de ikke er alene og får en gruppe, hvor de tør være mere åbne om sig selv og tør stå frem og fortælle deres historie. Resultat: 75% af de deltagende kommer i arbejde eller starter på uddannelse efterfølgende.

Undervisning af unge talenter inden for scenekunst. I samarbejde med en skuespiller underviser vi i nærværstræning, kropsbevidsthed, gruppe-dynamik, personligt udtryk & performance. De unge får en øget bevidsthed om deres eget udtryk, udvider deres

Erhvervsreferencer 

Undervisning på Holbæk Drama College
Gruppeterapeut hos TUBA - terapi & rådgivning for unge, der er vokset op med alkoholmisbrug

Samarbejdspartnere

Gitte Holtemann, Body-sds kropsterapeut, dinkropsterapeut.dk
Dansk Psykoterapeutforening, psykoterapeutforeningen.dk
Psykoterapeut Vivian Lund Hansen, vivianlundhansen.dk
Terapeuterne hos copesad.dk
Terapihuset København, terapihusetkbh.dk

Interesseret i at samarbejde?

Er din virksomhed eller organisation også interesseret i at samarbejde? Så lad os tage snakken, så jeg kan høre mere om, hvad I har brug for. 
Måske har I brug for et kortere forløb for jeres team. Det kan også være I har brug for en fast virksomhedsaftale, så jeres medarbejdere og ledere kan tilbydes psykoterapi, stresscoaching og/eller supervision, når de har brug for det. 

Ring og hør mere om mulighederne på 29 73 36 76 eller send en mail til hello@marianneeikers.dk

Inspirerende artikler & video

Styrken ved sårbarhed – TED Talk ved Brené Brown, TEDxHouston 2010:

Kontakt mig på 29 73 36 76 eller book din tid online