Tanker fra livets scene

 

Her deler jeg løbende tanker og refleksioner om aktuelle emner inden for terapi og stresscoaching. Men også om temaer, som optager mig her og nu – både som terapeut og som menneske på rejse gennem livet.

Møder du noget, der giver mening for dig og som du tror kan glæde andre, så del gerne. Møder du noget, du har spørgsmål til eller er uenig i, så skriv til mig. Jeg sætter altid pris på feedback, ideer og kommentarer. 

Måske genkender du noget og bliver nysgerrig på om psykoterapi og/eller stresscoaching hos med kunne være den rigtige vej for dig? Så kunne du overveje en gratis forsamtale på 20 minutter, hvor vi kan møde hinanden. Det kan også være du bare gerne vil i gang! Uanset – er du velkommen til at sende mig en mail, så finder vi også en tid til dig. 

Har du en idé eller et ønske til et emne, så skriv til mig på hello@marianneeikers.dk – det vil jeg blive glad for.

 

God læselyst!

Kh.


Kontakt er vigtig for vores mentale sundhed

Kontakt er vigtig for vores mentale sundhed. Ikke mindst lige nu, hvor den står på “social distance” her i Corona-land.

Ø-kuller var ikke på min bucket list

For præcis et år siden i dag, sad jeg på en eksotisk ø i Atlanterhavet med en veninde, jeg har haft gennem årtier. Verden stod åben – sådan helt bogstaveligt talt. Nu er grænserne lukkede og vi er hjemsendt. En lille rejseguide til ø-kuller i Corona-land…

Snoozer du dig selv?

Kender du det? Vækkeuret ringer, du langer bevidstløst ud efter lyden for at få den…

Ikke alle gaver smager af chokolade…

I dag har jeg afsluttet et forløb med endnu et unikt menneske. Da jeg mødte…

Vi skal vikles ud for at kunne udvikle os

At have hovedrollen i vores eget liv, er ikke altid den følelse vi har. Men med lidt hjælp, kan vi indtage den!

Stress: Når vi er utilfredse med det liv, vi har vænnet os til

Efteråret er højsæson for sygemeldinger med stress. Og ofte rammer det os, når vi mindst venter det.

At (gen)opdage sig selv og blomstre

Tanker om, hvad relationer og kontakt kan gøre for at vi kan rejse os igen og komme styrkede videre.

Det kræver mod at starte i terapi

At gå i terapi er at give sig selv mod og styrke til at skabe de forandringer, der skal til for at leve det liv, du drømmer om.

Livets scene

Nærvær hjælper med at udvide og udfolde os i livet For et par år siden…