Gratis forsamtale – blive mere afklaret på 20 minutter

Det kan godt føles uoverskueligt at finde den rette terapeut. Skal du vælge en psykoterapeut, en psykolog eller noget tredje? Hvilke forventninger har du til udbyttet og hvem er den rette til netop dét, du går og tumler med? Hvis du er i tvivl, kan en gratis forsamtale hjælpe dig til at få afklaret, om vi er det rette match og om jeg er den rette til at hjælpe dig.

En gratis forsamtale er 15-20 minutter, hvor vi mødes i min praksis til en kop kaffe eller the og hvor du kort kan fortælle om det, der udfordrer dig og jeg fortæller lidt om, hvordan jeg arbejder og hvad der skal til for, at du får det bedre.

For at få det bedste udbytte af terapi/stresscoaching er det vigtigt, at der er god kemi. Det er vigtigt, at du kan føle dig godt tilpas, så du kan få mest muligt ud af sessionerne.

Min faglige integritet er høj

Hvis jeg ikke er den rette til at hjælpe dig, har jeg et stærkt netværk af andre terapeuter og behandlere, som jeg kan henvise til, som jeg vurderer har de rette kompetencer og kunne være et godt match til at hjælpe netop dig.

Er du ikke i tvivl – og vil bare gerne i gang?

Så er der ingen grund til at booke en forsamtale. Så anbefaler jeg at booke en fuld session med det samme, så du kan komme i gang med at leve det liv, du drømmer om.

Du er også altid velkommen til at kontakte mig telefonisk, hvis du har brug for at blive afklaret. Jo hurtigere vi kommer rigtigt i gang, jo hurtigere får du det bedre og gladere.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Bedste hilsner

Marianne

Kontakt mig på 29 73 36 76 eller book din tid online