Kontakt & priser

Du kan booke tid hos mig til stressbehandling eller psykoterapi i Holbæk på følgende måder:

  • Book din tid direkte på siden her – både til personligt fremmøde og online
  • Ring eller sms til mig på 29 73 36 76 eller
  • Send mig en mail på hello@marianneeikers.dk

Jeg svarer som regel inden for 24 timer (i ferier kan svartiden være lidt længere).  

Hvis jeg ikke svarer på telefon, er det sikkert fordi jeg sidder i samtale. Læg en besked eller send en sms, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt. 

PRISER

Ved salg til virksomheder o.l. pålægges der moms.

Vigtigt at vide om klippekort og forløb. Ved køb af forløb og klippekort, kan du benytte klippene, når det passer dig. Klippekort gælder i 6 måneder. Ubrugte “klip” refunderes ikke og kan ikke overdrages til andre. 

Læs mere om psykoterapi i Holbæk her  – eller kontakt mig for en uforpligtende snak, hvis du er i tvivl.

Jeg tager ikke imod henvisninger fra egen læge

Som privatpraktiserende psykoterapeut og stresscoach, ydes der ikke offentlige tilskud gennem henvisning fra egen læge. Hvis du har en sundhedsforsikring, kan du forhøre dig hos dit forsikringsselskab om de vil dække et forløb hos mig. Der er flere forsikringsselskaber, der accepterer det, hvis du har en bestemt psykoterapeut / behandler, som du ønsker at gå hos.

Betaling

Du betaler efter hver session på MobilePay eller kontant. Ved klippekort og stresscoachingforløb betales det fulde beløb efter den første session. Alternativt kan forløbet betales forud ved bankoverførsel inden forløbets start.

Afbud

Hvis du bliver forhindret skal afbud ske hurtigst muligt og senest dagen før kl. 12.00 – ellers faktureres det fulde beløb (har du klippekort, mistes klippet). Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb.
Afbud skal ske via sms til 29 73 36 76.

Sessionerne foregår i min praksis i Holbæk:

Bysøstræde 5, 2. sal
4300 Holbæk

Samme indgang som Lægerne i Bysøstræde.
Der er 2 timers gratis parkering på p-pladsen lige over for bygningen. 

Har du booket en online session, sender jeg dig et link kort inden aftalen, som du skal benytte. Det kræver ikke installation af apps eller lignende.

Kontakt mig på 29 73 36 76 eller book din tid online