Om mig

Personlig udvikling er min drivkraft

Jeg har altid været drevet af menneskers udvikling og potentiale. En passion for personlig udvikling, der gennemsyrer mit arbejde som psykoterapeut.

Jeg har en 4-årig Psykoterapeut MPF fra Københavns Gestalt Institut, som er et godkendt og evalueret institut. Derudover er jeg certificeret stresscoach. Desuden er jeg uddannet cand.comm. fra Roskilde Univeristetscenter (RUC) og en bachelor i spansk fra Syddansk Universitet i Odensen.

I mange år har jeg arbejdet med kommunikation, relationer og personlig udvikling i mange forskellige sammenhænge og brancher. Både i store danske virksomheder samt som kommunikationschef i teaterbranchen.

Jeg har haft egen psykoterapeutisk praksis siden 2014.  Ud over min praksis, har jeg også arbejdet som gruppe-terapeut hos TUBA med grupper af unge, der er vokset op med alkoholmisbrug i hjemmet. Siden 2015 har jeg undervist unge skuespil-talenter i “Skuespillerens Nærvær”Holbæk Drama College sammen med skuespiller og teaterleder Brian Kristensen. Jeg har desuden fungeret som co-terapeut i en sorggruppe hos sognepræst Lise Trap.

Jeg brænder for mit arbejde og det er med stor respekt og empati, at jeg guider og støtter mennesker på deres personlige rejse. 

Jeg holder mig løbende opdateret fagligt via kurser, netværk, supervision. Jeg samarbejder med andre dygtige fagprofessionelle inden for faget. Alt sammen for at sikre de mennesker jeg arbejder med den bedste og mest kompetente hjælp. Det betyder også, at jeg gerne henviser til andre, hvis jeg vurderer, at det vil være mere givende i forhold til konkrete problemstillinger.

Etik, tavshed og MPF

Som medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF) er du garanteret en terapeut med minimum en fireårig psykoterapeutuddannelse samt en mellemlang eller lang videregående uddannelse, der er relevant for hvervet til at give kvalificeret hjælp og behandling.

Jeg har tavshedspligt, og terapien foregår efter de etiske regler opstillet af Dansk Psykoterapeutforening. Jeg modtager løbende supervision.