Om mig

En passion for personlig udvikling

Jeg har altid været drevet af menneskers udvikling og potentiale. En passion for personlig udvikling, der gennemsyrer mit arbejde som psykoterapeut.

Jeg har en 4-årig uddannelse som Psykoterapeut MPF fra Københavns Gestalt Institut, som er godkendt og evalueret af Dansk Psykoterapeutforening. Derudover er jeg certificeret stresscoach.

Oprindeligt er jeg uddannet cand.comm. fra Roskilde Universitetscenter (RUC) og har en bachelor i spansk fra Syddansk Universitet i Odense.

I mange år har jeg arbejdet med kommunikation og personlig udvikling i mange forskellige sammenhænge og brancher. Både som konsulent og projektleder i store danske virksomheder samt som kommunikationschef i teaterbranchen.

Egen praksis og stærke samarbejder

Jeg har haft egen psykoterapeutisk praksis siden 2014. Ud over min praksis, indgår jeg ind imellem forskellige samarbejder. Eksempler på disse samarbejder er:

  • Gruppe-terapeut hos TUBA – gruppeterapi for unge, der er vokset op med alkoholmisbrug i hjemmet. (2016-18)
  • Underviser på Holbæk Drama College (siden 2015). Her underviser jeg unge skuespiltalenter i “Skuespillerens Nærvær” sammen med skuespiller og teaterleder Brian Kristensen.
  • Co-terapeut i en sorggruppe hos sognepræst Lise Trap (2016-2017)
  • Psykoterapeutisk konsulent & underviser på “Projekt Indenfor”. Et projekt for udsatte og sårbare unge i samarbejde med Holbæk Kommune, Holbæk Teater og teatergruppen Don Gnu.

Jeg elsker mit arbejde og jeg har kæmpe respekt og empati for den personlige rejse et menneske gennemgår i et forløb hos mig. 

Jeg holder mig løbende fagligt opdateret via kurser og supervision. Derudover har jeg et stærkt fagligt netværk af andre professionelle terapeuter og behandlere. Alt sammen for at sikre de mennesker, jeg arbejder med, den bedste og mest kompetente hjælp. Det betyder også, at jeg gerne henviser til andre, hvis jeg vurderer, at det vil være mere givende i forhold til den konkrete problemstilling.

Etik, tavshed og MPF

Som medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF) er du garanteret en terapeut med minimum en 4-årig psykoterapeutuddannelse samt en mellemlang eller lang videregående uddannelse, der er relevant for at give kvalificeret hjælp og behandling.

Jeg har tavshedspligt, og terapien foregår efter de etiske regler opstillet af Dansk Psykoterapeutforening. Jeg modtager løbende supervision.

Kontakt mig på 29 73 36 76 eller book din tid online