Om mig

Personlig udvikling er min passion

Lidt om mig. Jeg har altid været optaget af personlig udvikling og potentiale. Både min egen og andres. Jeg tør stille de spørgsmål, du ikke selv tør tænke. Og som du måske slet ikke har tænkt eller mærket endnu. Jeg sidder med dig og skaber et trygt rum, når det er allermest sårbart og svært for dig. Jeg støtter dig, når livet udfordrer. Jeg hjælper med at forløse det, som er svært eller fastlåst. Du får bevidsthed om mønstre og tanker, som ikke længere tjener dig.

Min passion for personlig udvikling gennemsyrer både hvem jeg er som psykoterapeut og som menneske.

Jeg er uddannet psykoterapeut fra Københavns Gestalt Institut – en 4-årig uddannelse, som er godkendt og evalueret af Dansk Psykoterapeutforening. Derudover har jeg en efteruddannelse som certificeret stresscoach.

Oprindeligt er jeg er også uddannet cand.comm. (kandidat i kommunikation) fra Roskilde Universitetscenter (RUC) og har engang også læst spansk på Syddansk Universitet i Odense. I mange år har jeg arbejdet med kommunikation og personlig udvikling i dansk erhvervsliv. Blandt andet som konsulent og projektleder inden for HR og som kommunikationschef og underviser i teaterbranchen.

Gennem min personlige og faglige udvikling, har jeg erfaret, hvad der virker. Både i teori og praksis. Og det vil jeg gerne give videre til dig. Så du også mærker det.

Egen praksis og stærke samarbejder

Siden 2014 har jeg har haft egen praksis i Holbæk. Her tilbyder jeg individuelle terapisamtaler og -forløb – både i min praksis og online.

Ud over min praksis, samarbejder jeg ind imellem om andre projekter. Eksempler på disse samarbejder er:

  • Gruppe-terapeut hos TUBA – terapi for unge, der er vokset op med alkoholmisbrug i hjemmet. (2016-18)
  • Underviser på Holbæk Drama College (siden 2015). Her underviser jeg unge skuespiltalenter i “Skuespillerens Nærvær” sammen med skuespiller og teaterleder Brian Kristensen.
  • Gruppeterapeut i sorggruppe hos sognepræst Lise Trap (2016-2017)
  • Psykoterapeutisk konsulent & underviser på “Projekt Indenfor”. Et projekt for udsatte og sårbare unge i samarbejde med Holbæk Kommune, Holbæk Teater og teatergruppen Don Gnu.

Jeg elsker mit arbejde og jeg har kæmpe respekt og empati for den personlige rejse et menneske gennemgår i et forløb hos mig. 

Jeg holder mig løbende fagligt opdateret via kurser og supervision. Derudover har jeg et stærkt fagligt netværk af andre professionelle terapeuter og behandlere. Alt sammen for at sikre dig den bedste og mest kompetente hjælp. Det betyder også, at jeg gerne henviser til andre, hvis jeg vurderer, at det vil være givende i forhold til at støtte din udviklingsrejse eller konkret problemstilling bedst muligt.

Etik, tavshed og MPF

Som medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF) er du garanteret en terapeut med minimum en 4-årig psykoterapeutuddannelse samt en mellemlang eller lang videregående uddannelse, der er relevant for at give kvalificeret hjælp og behandling.

Jeg har tavshedspligt, og terapien foregår efter de etiske regler opstillet af Dansk Psykoterapeutforening. Jeg modtager løbende supervision.

Kontakt mig på 29 73 36 76 eller book din tid online