Ikke alle gaver smager af chokolade…

I dag har jeg afsluttet et forløb med endnu et unikt menneske. Da jeg mødte hende første gang var hun væltet. Altså, ikke sådan bogstaveligt talt. Men af livet. Stresset, i sorg og usikker på fremtiden. Efter 10 sessioner har jeg nu sagt farvel til en kvinde, som har fået modet og gløden i øjnene tilbage. Hun kan igen se mulighederne, mærke sine drømme og har genfundet sig selv i det kaos, hun havde befundet sig i. På mit bord efterlod hun en æske chokolade. Jeg elsker chokolade! 

Men ikke alle gaver smager af chokolade. For i enhver krise er der faktisk en gave. Selv om det bestemt ikke føles sådan til en start! Så er der potentiale for at lære noget nyt, hvis vi tør stille os åbne over for det. Det kan være om os selv, vores relationer eller vores måde at håndtere pres på. Og det kan også være, vi skal have hjælp af en god ven eller terapeut til at åbne “gaven”. 

Sådan oplever jeg også forløbene her hos mig. Med terapi og/eller stresscoaching kommer mennesker, der først ikke kunne se en vej igennem det; styrkede, klogere og friere igennem det. 

Og det er da også en ret fed gave, ik´? 

Hav en dejlig dag!
Kh. Marianne